Nagykozár Portál vakok és gyengénlátók számára

Pályázat: Könyvtáros

Nagykozár Község Önkormányzat képviselő-testülete pályázatot ír ki könyvtárosi és egyéb feladatok ellátására.

A megbízott elvégzi a megbízó tulajdonát képező a Nagykozár, Kossuth Lajos utca 33. szám alatti Közösségi Ház és Egészségközpont épületben a könyvtárosi, újságszerkesztési és weblapszerkesztési feladatokat heti 20 órában 2015.március 1. -től. A könyvtárnak a hét legalább 4 napján nyitva kell tartani, ebből az egyik nyitvatartási nap hétvégén  kell, hogy legyen.

A megbízott köteles a nyitvatartási időt a könyvtár ajtajára kifüggeszteni és a Megbízónak írásban bejelenteni. Köteles előre jelezni, ha a nyitvatartási időben változás történik.

-könyvek átvétele az érkeztetőtől (megyei könyvtár) -katalógus/leltár  készítése -könyvek kikölcsönzése írásbeli átadás-átvétellel -kölcsönzési határidő figyelése -felszólítások kiküldése -leltározás -takarítás a könyvtárban -nyitvatartási idő módosításának nyilvánosságra hozatala -évente 4 rendezvény megszervezése (a megbízóval egyeztetve) -adatszolgáltatás a költségvetés tervezéséhez -kapcsolattartás a Csorba Győző Könyvtárral Megbízási díj : nettó 40.000 Ft.

A képviselő-testület felhívja a pályázók figyelmét arra, hogy a Munkaügyi Központ támogatása esetén közalkalmazotti státuszta pályázat lehet a későbbiekben kiírva.

A pályázatokat 2015. február 27.-én 12 óráig kell személyesen a Nagykozári KÖH (Kossuth u. 32.) leadni.

Alkalmazási feltétel: Érettségi

Előny: Nagykozári lakóhely, weblapszerkesztési, újságszerkesztési gyakorlat.

A pályázatot maximum 1 A4 oldal terjedelemben kell benyújtani.

Döntés:  március 1.-ig