Nagykozár Portál vakok és gyengénlátók számára

Tisztelt Sportszervezet!

Az Ön által képviselt sportszervezet (Nagykozár Községi Sportegyesület, MLSZ regisztrációs kód: 3096) évek óta fontos partnerünk!

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) nagyra értékeli az OTP Bank Bozsik Egyesületi Programban nyújtott kiemelkedő teljesítményüket, hozzáállásukat, amellyel népszerűsítik a labdarúgást, értékes oktató-nevelő munkájukhoz kapcsolódóan, kiemelten fontos területként kezelik a sportolók képzését, fejlődését.

Örömmel tájékoztatom az MLSZ vezetésének döntéséről, miszerint azok a sportszervezetek, akik az elmúlt években, az Egyesületi programban elkötelezetten vettek részt, munkájuk elismeréseként felajánl egy TEQBALL asztalt. A labdarúgó-szövetség ezzel a különleges ajándékkal köszöni meg az Önök eredményes munkáját, példamutató tevékenységüket, egyúttal így kíván hozzájárulni a gyerekek újszerű, változatos sportolási lehetőségeinek biztosításához.

Biztosak vagyunk benne, hogy sportolóikat sok öröm éri majd a TEQBALL asztal használata során. Kiválóan alkalmazható egyéni vagy páros gyakorlásokon a fiatalok technikai tudásának fejlesztésére. Átélhetik egy új dolog megismerésének élményét. A tanulási folyamaton keresztül napról-napra érezhetik saját fejlődésüket, sikerélményeket élhetnek át.  Továbbra is meggyőződéssel hisszük, hogy a képzés által érhetünk el tartós sikereket.

Tájékoztatom, hogy a TEQBALL asztal szállításával kapcsolatos ügyintézést, az átadás-átvétel lebonyolítását az MLSZ Grassroots Igazgatósága végzi. Levelünkhöz mellékeljük a sportszer Használati Útmutatóját.

Kérjük, hogy gondoskodjanak az asztal megfelelő helyre történő telepítéséről, a rendeltetésszerű használatról a folyamatos karbantartásról.

Munkájukhoz sikereket kívánva!

Tisztelettel;

Vojtekovszki Csaba

OTP Bank Bozsik Egyesületi Programvezető

Budapest, 2017. október 24.                                                                                                                                                                                                                                           

Kategória: Korábbi hírek