Aktuális hírek, információk

Kút engedélyeztetés

 

Tájékoztató: A kutak fennmaradási engedélyeztetési eljárásáról

Megrendelő: Kút fennmaradási engedélyeztetési megrendelő lap

Kérelem: Kút fennmaradási engedélyeztetéshez nyújtott támogatásra

 

BOLDOG KARÁCSONYT

 Minden nagykozári lakosnak békés, boldog karácsonyt kíván a képviselő-testület.

 

Tisztelt Nagykozáriak !

A mai napon megkezdjük a 2019.-ben született nagykozári  gyermekek részére folyósítani a képviselő-testület által biztosított 30.000 Ft. összegű támogatást.

A képviselő-testület nevében Herbelyné Baron Mária  alpolgármester és Selmeczi  György polgármester községünk egyik legfiatalabb lakójának,  Pethő Adél édesanyjának, Kiss-Szabó Petrának személyesen  adta át a mai napon az üdvözlőlapot.

Minden érintett Édesanya részére  az ünnepek előtt átutalásra kerül a támogatás és eljuttatjuk a részükre az üdvözlőlapot.

Képviselő-testület

 

Tisztelt 65 év feletti Nagykozári Lakosok !

A képviselő-testület döntése alapján idén emelt összegű,  10.000 Ft. vásárlási utalványban részesül minden nagykozári állandó lakóhellyel rendelkező, 65 év feletti lakos.

Az utalványok 2020. december 31.-ig válthatóak be a helyi COOP üzletben. Az utalványok kiosztása  legkésőbb december 16.-án megkezdődik. Sikertelen kézbesítési kísérlet esetén  január 2.-tól a Nagykozári Közös Önkormányzati Hivatalban személyesen, vagy meghatalmazással átvehetőek az utalványok.

A képviselő-testület nevében is  kellemes ünnepeket kíván:

Selmeczi György polgármester

MEGHÍVÓ közmeghallgatásra

Ezennel tisztelettel meghívom a helyi lakosokat és a helyben érdekelt szervezetek képviselőt  Nagykozár Község Képviselő-testülete 2019.december 11.-én (szerdán) 18.00 órakor kezdődő közmeghallgatására.

A közmeghallgatás helyszíne: 7741 Nagykozár, Kossuth u. 33. Művelődési Ház.

A közmeghallgatáson Farkas István települési főépítész ismerteti a kút fennmaradási engedélyezési eljárás legfontosabb kérdéseit, illetve az Önkormányzat ismerteti a  lakosoknak nyújtott támogatás feltételeit.

Nagykozár, 2019. december 4.

                                          Tisztelettel:

Selmeczi György polgármester