Aktuális hírek, információk

Újra jön a Kormányablak Busz Nagykozárba

Baranyában is elindult a kormányablak busz

Kormány döntése szerint az idei évtől kormányablak-feladatok ellátására kialakított mobilizált ügyfélszolgálatok viszik közelebb a kormányablakok által nyújtott szolgáltatásokat az állampolgárokhoz. Már a baranyai kistelepüléseken élők is igénybe vehetik a kormányablak busz szolgáltatásait.

Magyarország kormánya számára kiemelten fontos, hogy az állammal kapcsolatos ügyeket mindenki egyszerűen, gyorsan, lakóhelyéhez közel tudja intézni. Ezt a célt szolgálja a Baranya Megyei Kormányhivatal kormányablak busza is, ahol több mint 2500 ügykörben nyújthatnak be kérelmet, indíthatnak ügyet, illetve kaphatnak tájékoztatást az eljárás menetéről az ügyfelek. Az ügyintézést tapasztalt kormányablak szakügyintéző, valamint települési ügysegéd segíti.

A kormányablak buszban – a korábban már megszokott ügysegédi szolgáltatások mellett – lehetőség van például a személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézésre, ügyfélkapu-regisztrációra is. A speciális járműben két munkaállomás, ezekhez kapcsolódóan beépített fényképezőgép, nyomtató és szkenner teszi lehetővé a helyben történő ügyintézést. A busz akadálymentesített, így mozgássérült ügyfelek fogadására is alkalmas.

A kormányablak buszon bankkártyával történő fizetés biztosított, ugyanakkor felhívjuk a figyelmet, hogy elkészült okmányok átvételére, illetve gépjárművekkel kapcsolatos ügyintézésre továbbra is csak a kormányablakokban tudunk lehetőséget biztosítani.

 

A Baranya megyei kormányablak busz Nagykozártelepülésen a következő időpontban várja az ügyfeleket:

2019. október 2. (szerda): 08:15 - 10:00 óra között.

7741 Nagykozár, Kossuth L. utca 35. (Polgármesteri Hivatal II. épület udvara)

Lakossági tájékoztató: Értesítés mobilizált ügyfélszolgáltatások igénybevételéről

 

Tájékoztatás a jelölteknek

Nagykozár Község Képviselő-testülete valamennyi hivatalosan nyilvántartott jelölt részére a szabad kapacitás függvényében térítésmentesen rendelkezésre bocsátja a Művelődési Házat választási kampány céljára.

Javasolt időpont: 2019. szeptember 27. 18 óra.

Ettől eltérő időpont igénylése esetén kérjük vegyék fel a kapcsolatot Dobor Sándorné gondnokkal. ( 06 30 8258548)

Képviselő-testület

Tisztelt Nagykozáriak!

A Hajnal utca padkarendezési munkái 2019. 09.03.-án reggel 8 óra után kezdődnek. Kérjük szíves türelmüket és megértésüket.

Tisztelettel: képviselő-testület

Ajánlattételi felhívás

Nagykozár Községi Önkormányzat ismételt ajánlattételi felhívást tesz a Nagykozári Óvoda (Kossuth utca 17.) udvar csapadékvíz elvezetési munkálataira.

Az elvárt műszaki tartalmat a mellékelt dokumentáció tartalmazza.


A helyszíni bejárással kapcsolatos időpont-egyeztetéssel kapcsolatban Selmeczi György polgármestert kell keresni a 06 30 442 82 49 telefonszámon.

Feltételek :

Az ajánlatban egyösszegű, bruttó  vállalási árat kell megadni.

Az ajánlatok felbontásának helye és ideje

Az ajánlatokat szeptember 11.-én 10 óráig lehet benyújtani zárt borítékban „Pályázat óvodai vízelvezetésre”  jeligével postai úton, vagy személyesen a 7741 Nagykozár, Kossuth u. 32. címre kell eljuttatni úgy , hogy a fenti határidőig beérkezzen.

Képviselő-testület

 

Letöltés: Szakértői Vélemény a Nagykozári Óvoda udvarának vízelvezetéséhez

Pályázat óvodai karbantaró állásra

Nagykozár Községi Önkormányzat felhívást tesz a Nagykozári Óvoda (Kossuth utca 17.) intézményben napi 4 órás karbantartói álláshely betöltésére.

A munkavégzéssel kapcsolatban Selmeczi György polgármester ad felvilágosítást a 06 30 442 82 49 telefonszámon.

Az álláshelyet szeptember 15.-től lehet betölteni.
Megváltozott munkaképességű személyek jelentkezését is várjuk.
Az elbírálásnál a nagykozári lakcímmel rendelkezők előnyt élveznek.

Döntés: Legkésőbb 2019. szeptemberi testületi ülésen.
A pályázatokat augusztus 30.-án 10 óráig lehet benyújtani postai úton, személyesen, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Képviselő-testület