Aktuális hírek, információk

Figyelem, telefonos csalók!

A képre kattintva, olvassa el a felhívást! Fontos!!!

Kéthavi számlázásra tér át a DRV Zrt.

Tájékoztatjuk Tisztelt Lakosainkat, hogy több magyarországi víziközmű-szolgáltató mintájára a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. is kéthavi számlázásra változtatja számlázási rendjét a részszámlákat is fogadó állandó lakossági felhasználóknál. A tervezett módosítás 2017 év elején valósul meg.

A DRV Zrt. kéthavi számlázásra való áttérésének oka, hogy a számlázás ritkításával megtakarított költségeket a szolgáltatás folyamatos fejlesztésére fordíthassa, a lakosság egészséges ivóvízzel történő ellátásának, valamint a szennyvízelvezetés és - tisztítás zavartalanságának folyamatos biztosítása érdekében.

A számlázási rend módosítását követően a felhasználók továbbra is szabadon nyomon követhetik költségeiket, lekérdezhetik folyószámla egyenlegüket, bejelenthetik vízmérőállásaikat. Mindemellett a társaság honlapján, a www.drv.hu oldalon lehetőségük van előzetes díjkalkulációra is, aminek segítségével tájékozódhatnak a kéthavi számlázás esetén egy összegben fizetendő díjakról.

Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.

Vigyázat! CSALÓK

Ide kattintva letöltheti a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felhívását. A felhívásban leírt csalási mód bármikor előfordulhat megyénkben is, legyenek óvatosak!

Szomszédok Egymásért Mozgalom

Tisztelt Nagykozáriak !

A Pécsi Rendőrkapitányság „Szomszédok Egymásért Mozgalom” brosúráját, ide kattintva érhetik el.