Aktuális hírek, információk

Népszámlálás 2022

Tisztelt Lakosok!

A 2022-es Népszámlálás önkitöltési szakaszában szeretnénk Önöknek lehetőséget biztosítani arra, hogy az Önkormányzati Hivatalban a felkérő levéllel a kérdőívek kitöltése megtörténjen.

Erre lehetőség van 2022.10.10-2022.10.13-ig reggel 8 órától délután 14 óráig.

A felkérő leveleket legyen kedves feltétlenül magukkal hozni!

Tisztelettel: dr. Jávorcsik Béla jegyző

 

Tisztelt Ügyfelek !

2022. 09. 22.-én (csütörtökön) a nagykozári KÖH-ben végzett átalakítási munkák miatt a Hivatalban nem lesz ügyfélfogadás. Kérjük szíves megértésüket és türelmüket.

Tisztelettel: dr. Jávorcsik Béla jegyző

Barnaszén lakossági felmérés

A Belügyminisztérium Önkormányzati Államtitkára az önkormányzatok közreműködését kérte a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag igényének felméréséhez.
Erre tekintettel felhívjuk a Nagykozárban és Magyarsarlóson élők figyelmét, hogy amennyiben barnaszén tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkeznek, lehetőségük van barnakőszén igényüket jelezni az Önkormányzatnál.

Az igények felmérése egyelőre még csak a kormányzati döntés megalapozását szolgálja.

Az igényeket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, 06-72 473-430-as telefonszámon, személyesen a Nagykozári Közös Önkormányzati Hivatalban ügyfélfogadási időben.

Az igények benyújtásának határideje: 2022. szeptember 28. 18.00

Földgáz kedvezmény

A  többgenerációs ház kedvezményes gázfogyasztásával kapcsolatos tájékoztatás és kérelem.

Tájékoztató földgázkedvezményről (pdf)

Földgázkedvezmény kérelem (word)

NFK Hirdetmény

 NEMZETI FÖLDALAPBA TARTOZÓ FÖLDRÉSZLETEK NYILVÁNOS PÁLYÁZTATÁS, ILLETVE ÁRVERÉS MELLŐZÉSÉVEL TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ HIRDETMÉNY

Hirdetmény 2022. I. ütem