Aktuális hírek, információk

Veterán autók felvonulása

Tisztelt Nagykozáriak !

Veterán autók felvonulása rendezvény miatt 2023. 09.23.-án  15.30-18.00 óráig a Jegenye utca Liget utcai csatlakozásaival érintett útszakasz lezárásra kerül.

A rendezvény szabadon látogatható.

Kérjük szíves megértésüket és türelmüket.

Önkormányzat

Kormányablakbusz: 2023. október 4.

Tisztelt Nagykozáriak!

A Hajnal utcai játszótéren az egyik eszközre ismeretlen személy egy csúszdát helyezett ki. A csúszda elem lyukas és el van repedve, amely miatt balesetveszélyes, ezért  az önkormányzat eltávolította. A játszótereken lévő játékok szigorú minőségi és biztonsági ellenőrzésen esnek át, melyet a Kormányhivatal rendszeresen ellenőriz. A játszótéri eszközöknek meg kell felelni a  játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló  78/2003. (XI. 27.) GKM rendeletnek és minden eszközt minősíteni kell. A háztartásokban használt, magánszemélyeknek gyártott eszközök nem felelnek meg  ezen rendeletnek. 2024-ben tervezzük új játszótéri eszközök beszerzését, azonban az idei keret elfogyott.

Megkérem a tisztelt szülőket, hogy a játszótéri ivókút rendeltetésszerű használatára ügyeljenek, mert a gyermekek által belehordott homok miatt az ivókút felállítása óta közel 100.000 forintot költöttünk új csaptelepre. Megkérem Önöket arra is, hogy sérült játékokat (műanyag ló, kismotor stb.) szintén ne hagyjanak a játszótereken!

Tisztelettel: Selmeczi György

Busz járatsűrítés

A kérelmünk, és a Volánbusz Zrt. válasza a járatsűrítési kérésünkre, ide kattintva megtekinthető

Közlemény

Belügyminisztérium közleménye az egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó háziorvosi és gyermek háziorvosi ügyleti ellátás ellátási területéről.

Letölthető itt (pdf)