Aktuális hírek, információk

Tisztelt Nagykozáriak !

A mai napon megkezdjük az Önkormányzat által vásárolt  maszkok kézbesítését. Első körben a 65 év feletti, nagykozári lakcímmel rendelkező személyeknek juttatjuk el a postaládájába személyenként 1 db FFP-2 védelmi  maszkot (fehér színű) és 1 darab varrott maszkot. A varrott maszk 60 fokon mosható, a gumipánt kivételével vasalható. A járványveszély miatt nem kell  aláírni az átvételt, azt a postaládába bedobjuk borítékban. A kézbesítő becsenget (amennyiben található a kapun/ajtón csengő a kézbesítéskor, de kerüljük a személyes kontaktot.

Tisztelettel: Selmeczi György polgármester

Közterületen árusítás

Tisztelt Nagykozáriak !

Annak érdekében, hogy a veszélyhelyzet alatt  a lakosság ellátása  folyamatosan biztosított legyen, a Katona ház (Kossuth u. 35.) udvarát  térítésmentesen rendelkezésre bocsátom elsősorban helyi, vagy Pécsi Járásban  működő őstermelőknek, termelőknek,  értékesítőknek.

Forgalmazható termékek: virág, palánta, gyümölcsök, termények, zöldségek, termelői méz, szörp, lekvár, befőtt.

  • a hulladékgyűjtésről az árusnak kell gondoskodnia
  • vadon termett gomba értékesítése esetén a gomba-szakellenőrt kell biztosítania az árusnak, és az elkobzott gomba elhelyezésére szolgáló megfelelő méretű és biztonságosan zárható hulladékgyűjtő edényt
  • a vásárlóknak a szociális távolságot be kell tartani (2m)
  • alkoholt tilos árusítani.

Az árusítási igényt 3 nappal a tervezett árusítás előtt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre el kell küldeni.

Tisztelettel: Selmeczi György polgármester

Kedves Nagykozáriak !

Ebben a nehéz helyzetben kívánok településünk  minden  lakójának áldott Húsvétot.

A képviselő-testület és az Önkormányzat dolgozói nevében:

Selmeczi György polgármester

Nagykozári Operatív Törzs ülés 2020.04.06.

Figyelem: Ebzárlat és legeltetési tilalom

Ebzárlat és legeltetési tilalom 2020. április 07-től április 27-ig: az erre vonatkozó határozat, ide kattintva érhető el (pdf)