Nagykozár Portál vakok és gyengénlátók számára

Lila Akác Nyugdíjas Klub

 

Községünkben a nyugdíjas klub 1997. március 8-án alakult 25 fővel. Klubtagjaink közül 17-en 1998-ban dalkört alakítottak hegedű kísérettel, mely a mai napig fennmaradt. A "Lila Akác" nevet 2004-től viseli nyugdíjas klubunk.

kép: nyigdíjas klub énekkara2005 októberében csatlakoztunk a Baranya Megye-i. Népfőiskolai Egyesülethez. Ennek keretében működünk jelenleg 24 fővel. Népdal, műdal, magyar nóta, vers, próza, kabaré, vidám jelenetek, receptpárbaj, ezek jellemzik a Lila Akác Nyugdíjas Klubot.
A Bm. Népfőiskolai Egyesület jóvoltából több megyei rendezvényen részt vettünk műsorainkkal, mely nagy sikereket arattak. Valamint ha előadásokat szervezünk, szívesen küldenek előadókat, kik értenek az adott témához. Nagykozár és a környező községek rendezvényein, megemlékezésein is rendszeres fellépünk, mely számunkra öröm és az ott jelenlévő közönségnek is nagy megelégedésére szolgált!

kép: nyugdíja klub szini előadásaDe klubunk élete, nem csak a fellépésekről és a próbákról szól!
Odafigyelünk, segítjük egymást, borongós napjainkat megszínesíti kicsi klubunk élete! Időről időre, kis ünnepségeket tartunk akár anyák napján, vagy nőnapkor, felköszöntjük születésnaposainkat.
Minden évben szervezünk különböző egynapos kirándulásokat, hogy kicsit kikapcsolódjunk, de ez mellett, évente legalább egyszer meglátogatunk egy gyógy vagy termálfürdőt is.
Kis összejöveteleinket és kirándulásainkon, klubtagjaink még jobban megismerhetik egymást, és kellemes kikapcsolódásra számíthatnak.
Természetesen, mint minden klubnál, nálunk is van tagsági díj, mely jelenleg: 100Ft havonta. Ebből a jelképes kis összegből fedezzük egy-egy rendezvényünk, vagy összejövetelünk üdítő, vagy egyéb kiadásait!

Amennyiben a "Lila Akác Nyugdíjas Klub" tagja kíván lenni, nincs más tennivalója, csak keresse klubvezetőnket, vagy helyettesét!

Mindenkit szeretettel várunk!

Klubvezető: Vidák Gyuláné
Nagykozár, Tavasz u. 6. Tel: 72 / 473 353

Helyettes: Velner Ernőné
Nagykozár, Hunyadi u. 2. Tel: 72 / 473 448

Kategória: Civil kapcsolatok