Nagykozár Portál vakok és gyengénlátók számára

Ajánlattételi felhívás villanyszerelési munkákra

2012.07.13. A képviselő-testület az "Ajánlattételi felhívás villanyszerelési munkákra" felhívásra benyújtható pályázat határidejét - a pályázók alacsony száma miatt- július 30.-án 10 órára módosította.

 

Az Önkormányzat ajánlattételi felhívást tesz közzé az Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanok villanyszerelési munkáira.

Az árajánlatokat a felhívás mellékletében foglaltak szerint kell elkészíteni. Az 1-2-3. pontokban meghatározott intézményekre csak együttesen lehet árajánlatot benyújtani.Az ajánlatoknak tartalmaznia kell, hogy az adott intézményben hány munkanapot igényel a munka elvégzése és a Körjegyzőség esetében hétvégi munkavégzést vállal-e az ajánlattevő. 

Az ajánlatokat legkésőbb július 02.-án 10 óráig zárt borítékban személyesen, vagy postai úton lehet a Körjegyzőségre eljuttatni. A borítékra rá kell írni: "Pályázat villanyszerelési munkákra". Azonos összegű ajánlatok esetén a képviselő-testület fenntartja a jogot, hogy a nagykozári székhelyű, vagy lakhelyű vállalkozót válassza. Túlságosan magas összegű ajánlatoknál az Önkormányzat új ajánlattételi felhívást bocsát ki.

Az ajánlattétel elkészítésével kapcsolatosan semmiféle anyagi igényt nem lehet érvényesíteni az Önkormányzat felé.  Döntés : Legkésőbb a júliusi testületi ülésen.

Szerződéskötés: döntést követő napon.

Érdeklődni Horváth Szilárd képviselőnél +36 30 442 89 23 telefonszámon lehet.

A felhívás melléklete itt letölthető (pdf)

Tisztelettel : dr. Jávorcsik Béla körjegyző