Nagykozár Portál vakok és gyengénlátók számára

A Nagykozári Önkormányzat és az Alapítvány közösen szervez a 6-14 éves gyermekek részére napközis tábort nyáron.

Időpontja: 2010. június 28.-július 2. és július 12.-16. között.

A gyermekek reggel 7-től, este 17-ig. lehetnek ott. Napközben kézműves foglalkozások, sporttevékenység és különböző meglepetések várják a résztvevőket. Napi 3x kapnak ételt, ebből a déli étkezés meleg ebéd, melyet úgy szállítanak ide. Minden nap a kultúrházban van a gyülekező és rossz idő esetén ott is maradunk. Jó idő esetén viszont a sportpályán leszünk délelőtt. Oda szeretettel várjuk a kisebb gyerekeket is szülői felügyelettel. Ők is részt vehetnek a foglalkozásainkon, térítés mentesen, mivel az alapanyagot az Önkormányzat finanszírozza. A hét végén, pénteken minden szülőt szeretettel várunk a gyermekek záróműsorára. Itt kerülnek az általuk készített dolgok kiállításra.
A tábor díja az étkezési költség, ami 5000Ft/hét. Az első részlet befizetése a jelentkezéskor, de legkésőbb május 30. –ig. A második részlet a tábor kezdésének napja. A részvétel csak orvosi igazolással lehetséges, melyet az első napon kell hozni.

A táborban jelentkezni május 16-ig lehet a 30/600-2716; 70/418-7527; 20/773-6085 telefonszámon Szabóné Kovács Krisztinánál.
Mindenkit szeretettel várunk.

Kategória: Korábbi hírek