Nagykozár Portál vakok és gyengénlátók számára

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy 2011. szeptember 27-től megkezdődik az intézmény tetőszerkezetének cseréje, ezt követően pedig a nyílászárók cseréje. A munkálatok várhatóan az őszi szünet végéig tartanak, a befejezés szerződésben rögzített dátuma november 15.

Mint minden felújítás, ez is változást okoz az intézmény napi működésében. A kivitelezőkkel történt egyeztetés alapján nem szükséges rendkívüli szünetet elrendelni, de a várható zaj biztosan kissé zavarni fogja a tanítást.

Kérjük Önöket, legyenek abban a segítségünkre, hogy a balesetek elkerülése érdekében ebben a másfél hónapban a szokottnál is nagyobb fegyelmezettséggel kell a tanulóknak az iskolában viselkedni. Lesznek elzárt területek, ahova semmilyen körülmények között nem mehetnek be, a tanítási idő után sem. Felhívtuk a lehetséges veszélyforrásokra a gyerekek figyelmét, külön arra is, hogy a pedagógusok kéréseit, utasításai feltétlenül tartsák be.

Kérjük Önöket, hogy a felújítás időszakában gyermeküket felügyelet nélkül ne engedjék az iskolához. (délután, este, hétvégén és ünnepnapokon)

Megértésüket, segítségüket előre is köszönöm.

Tisztelettel: Füke László Igazgató

Kategória: Korábbi hírek