Nagykozár Portál vakok és gyengénlátók számára

Tisztelt Nagykozáriak !

A szennyvízberuházás műszaki átadás-átvétele még nem zárult le, mivel még néhány apróbb helyreállítási munkafolyamat elkészítése zajlik. Az önkormányzat egy közel száz pontból álló hibalistát adott át a kivitelezőnek , melynek jelentős része már elkészült. Kérjük Önöket, hogy amennyiben a szennyvízberuházással kapcsolatosan bármilyen, a közterületen lévő , még helyre nem állított szakaszt (akár építési törmelék vissza nem állított terep, stb.)  észlelnek, azt 2015. június 29.-én (hétfőn) de. 10 óráig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, vagy írásban a Polgármesteri Hivatalba, illetve írásban bármelyik képviselőhöz szíveskedjenek eljuttatni.

A beruházás megkezdése előtt valamennyi érintett ingatlan előtti közterületről videó és fényképfelvétel készült, így kérjük, hogy ténylegesen csak a szennyvízberuházással kapcsolatosan keletkezett károkat jelentsék be.

Minden írásban, névvel ellátott  bejelentést egyenként megvizsgálunk és továbbítjuk a kivitelező  felé, valamint az intézkedésről visszajelzést küldünk az érintettnek.

Tisztelettel: Képviselő-testület

Kategória: Korábbi hírek