Nagykozár Portál vakok és gyengénlátók számára

Nagykozár Község Önkormányzata ajánlattételi felhívást tesz az  "Akác , Nyírfa Liget utcák padkarendezésére és ároktisztítására, illetve padkaépítésre és mart aszfaltos burkolásra, illetve a kitermelt anyag kiszállítására a 015 hrsz.-ú útra és annak elegyengetésére" munkálatok műszaki ellenőri feladataira megbízás, vagy vállalkozási szerződés formájában.

Feltételek :

-műszaki ellenőri végzettség

-legalább 5 éves műszaki ellenőrzésben, vagy útépítésben szerzett gyakorlat.

Az ajánlatban egyösszegű, bruttó  vállalási árat kell megadni.

A munkálatok műszaki tartalma  itt található :

http://www.nagykozar.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=611:ajanlatteteli-felhivas-padkazasra-es-aroktisztitasra20160429&catid=90&Itemid=496

Az ajánlatok felbontásának helye és ideje

               Az ajánlatokat június 8.-án 16. óráig lehet benyújtani.  

Az ajánlatok felbontásának helye:Nagykozár Község Önkormányzata 7741 Nagykozár, Kossuth u. 32.

Az ajánlatok felbontásának ideje:  2016.június 8. 16 óra Pénzügyi Bizottság ülése

2. A szerződéskötés tervezett időpontja: 2016.  június 9.

3. Az ajánlat egyéb feltételei:

a)            Az ajánlatot 2 példányban (1 eredeti és 1 másolat) kell benyújtani, egyértelműen megjelölve az "eredeti" és a "másolat" példányokat. Amennyiben az egyes példányok között eltérés van, az eredeti példány az irányadó.

b)           Az ajánlatokat a 7741 Nagykozár, Kossuth u. 32. címre közvetlenül vagy postai úton kell benyújtani az ajánlattételi határidő lejártáig beérkezőleg. Az ajánlatot zárt borítékban kell benyújtani,  és kívülről, legalább 1 cm -es betűkkel rá kell vezetni "ÁRAJÁNLAT  Műszaki ellenőrzésre "

c)            Az ajánlattevő a dokumentációval kapcsolatos tájékoztatást kizárólag a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   e-mail címre küldött  elektronikus levélben kérhet, és kaphat.

d)           Ajánlattevőnek csatolnia kell a műszaki ellenőri jogosultságát igazoló okiratok másolatát, valamint meg kell jelölnie, hogy a műszaki ellenőri -útépítési gyakorlatot hol szerezte.

e)           Amennyiben ajánlatkérő az eredményhirdetéskor megjelöli, a legkedvezőbb ajánlatot tevőt követő ajánlattevőt is, az eljárás nyertesének visszalépése esetén ez utóbbival köt szerződést."

Képviselő-testület

Kategória: Korábbi hírek