Nagykozár Portál vakok és gyengénlátók számára

Aktuális hírek, információk

Tájékoztató a locsolási kedvezmény igénybevételéről

Április 15.-ig be kell nyújtani a kérelmet

http://www.tettyeforrashaz.hu/index.php?mid=99

KSH tájékoztatás

A tájékoztató levél PDF formátumban ide kattintva letölthető

Tisztelt Nagykozáriak !

A képviselő-testület és az Önkormányzat dolgozói nevében is áldott Húsvétot kívánok mindenkinek.

Tisztelettel: Selmeczi György polgármester

Figyelem, EON tervezett üzemszünet

Szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon. A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése. Ezért a településükön áramszünet várható a következő időszakban:

Nagykozár

Utca

Terület

Hrsz.

Házszám -tól

Házszám -ig

Dátum

Időpont(tól)

Időpont(ig)

Megjegyzés

.

   

0

0

2021-03-17

08:00

16:00

Dolina szőlőhegyen.

 

Köszönjük megértésüket!

Üdvözlettel:
E.ON Ügyfélszolgálat

Tisztelt Nagykozáriak !

A Nagykozári Közös Önkormányzati Hivatalban 03.08.-03.22. között kizárólag anyakönyvezéssel kapcsolatosan lesz személyes ügyintézésre lehetőség. Ez alól kivétel, aki korábban idézést kapott.

A Hivatal folyamatosan üzemel ezen időszak alatt is. A honlapon megtalálhatóak az elektronikus elérhetőségeink (hivatali kapu, e-mail, telefon).

Kérem szíves türelmüket és megértésüket: dr. Jávorcsik Béla

FONTOS ! HIVATALI ELÉRHETŐSÉGEK VÁLTOZÁSA!

Tisztelt Nagykozáriak !

Az új szolgáltató 2021. március 01. napjától megszünteti az e-mail szolgáltatást. Ettől a naptól a upcmail,hu e-mail címek NEM MŰKÖDNEK.

Március 1 napjától a Hivatalban az alábbi e-mail címek érvényesek:

Selmeczi György polgármester: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
dr. Jávorcsik Béla  jegyző: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Patonainé Szabó Hajnalka adóügyi előadó: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Seriné Szabó Éva pénzügyi vezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Piller Norbertné  pénzügyi főelőadó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kanyik Diána igazgatási/anyakönyvi előadó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pap Lászlóné Igazgatási/anyakönyvi előadó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Tisztelettel: dr. Jávorcsik Béla Jegyző

Nagykozári KÖH

7741 Nagykozár, Kossuth u. 32.”

Nagykozárban is elindul a lakosság COVID-19 elleni oltása

Tisztelt Nagykozáriak !

Dr. Lovász Lilian házorvos tájékoztatása szerint 2021. 02. 04.-én  megkezdődik Nagykozárban is a lakosság oltása. Az oltás szigorú oltási rend szerint történik, a vakcinákra jogosultak névsora kötött. Első körben az idős korosztályt oltják be. MINDEN érintett előre kap értesítést az oltás időpontjáról. A vakcinák száma korlátozott , ezért kérjük Önöket, hogy amennyiben regisztráltak az oltásra, akkor várjanak türelemmel. A Védőnői Szolgálat és a szociális gondozók segítséget nyújtanak a lebonyolításban.

Tisztelettel: Selmeczi György polgármester

Lehetőség: Jelentkezz!

Tisztelt Nagykozáriak !

 

A képviselő-testület  nevében minden nagykozári lakosnak boldog új évet kívánok. Kívánom, hogy a következő esztendő mindenki számára vidámabb legyen, mint az idei.

Egyúttal szeretném bejelenteni, hogy minden nagykozári lakcímmel rendelkező , a Nagykozári Óvodába járó gyermeknek 10.000 forint értékű vásárlási utalvány juttatását  állapítom meg.

Az utalványokat az Óvodában a szülők vehetik át  január hónapban.

Tisztelettel: Selmeczi György polgármester

2021. évi hulladékszállítási menetrend

MLSZ TAO Kérelem hisszabbítás

A hosszabbítási kérelem jóváhagyó határozatának megtekintéséhez kattintson ide

Nagykozár Községi Sportegyesület sportfejlesztési program

Letölthető dokumentum: (be/SFP-43171/2020/MLSZ)

Határozat és Indoklás megtekintése

Kérelem megtekintése

Tisztelt Nagykozáriak !

December 12.-én a Védőnői Szolgálatnál, az Önkormányzat épületében (Kossuth 32.) érintésvédelmi-szabványossági felülvizsgálatot követő javítások zajlanak, ezért a KÖH és a Védőnői Szolgálatnál nincs ügyfélszolgálat és a vezetékes telefonok sem működnek.

Az orvosi rendelőben 8-10 –ig az asszisztensnő jelen van, pár perces üzemszünet ott is várható. A Nagykozári Óvodában már elvégezték ezeket a munkákat, így ott várják a gyerekeket.

Kérem  szíves türelmüket.

Selmeczi György polgármester

Tisztelt Nagykozáriak !

A képviselő-testület tagjaival egyetértésben döntöttem arról, hogy minden 65 év feletti nagykozári lakos  10.000 Ft. értékű vásárlási utalványt kap idén is. Az utalványok 1 évig érvényesek, a helyi COOP boltban levásárolhatóak. A kiosztást Karácsonyig megoldjuk. A képviselő-testülettel egyetértésben döntöttem a 2020.-ban született gyermekek után az édesanyák részére utalandó 30.000 Ft összegű támogatásról is. E támogatásnak a feltétele, hogy az édesanya a gyermek születésekor nagykozári lakcímmel rendelkezzen és a gyermek a  Nagykozári Védőnői Szolgálat gondozásában álljon. A védőnők felkeresik az érintetteket a bankszámla számok és a személyes adatok egyeztetése ügyében. A  támogatásokat még idén kiutaljuk. A Nagykozári Óvódába járó gyermekek részére az Önkormányzat mikulás csomagokat állít össze, amelyet hétfőn (december 7.) adunk át részükre, terveink szerint nyílt térben, csoportonként.

A Nagykozárért Alapítvány kuratóriuma döntött arról, hogy a tavaszi pandémiás időszak alatt hozzá befolyt lakossági támogatásból a 65 év felettiek részére fejenként  25 db szájmaszkot vásárol. A maszkok kézbesítése hamarosan megkezdődik.

Kérem vigyázzanak magukra és egymásra.

Selmeczi György polgármester

Év Védőnője 2020

A képviselő-testület gratulál Kéri Nagy Éva védőnőnek az „Év Védőnője 2020” cím elnyeréséért


Fenyővásár

Véradás Nagykozárban

Megalakult az Operatív Törzs

Polgármesteri tájékoztató levél megtekintéséhez, kattintson ide.

57/2020. (XI.04.) sz. a Nagykozári Polgármester határozatának megtekintéséhez, kattintson ide!

Korlátozott ügyfélfogadás

Tisztelt Ügyfelek !

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a Nagykozár Közös Önkormányzati Hivatalban a koronavírus járvánnyal összefüggésben, járványügyi megfontolások miatt, megelőző intézkedésként 2020. november 9-től korlátozzuk az ügyfélfogadást.

Személyes ügyintézés ettől a naptól kezdődően csak előre egyeztetett formában történhet.

Kérjük az Ügyfeleket, hogy törekedjenek arra, hogy ügyeiket telefonon, postai úton vagy elektronikus formában intézzék el, csak a legszükségesebb esetben, kizárólag az ügyintézővel történt előzetes egyeztetést követően történjen személyes ügyintézés.

Adóügyben felvilágosítás telefonon a 0672-473 430/1-es vagy a +36 30 465 2431-es telefonszámon, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehetséges.

Pénzügyi ügyintézés a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre elküldött kérelem és engedély alapján lehetséges.

Anyakönyvi és szociális ügyintézés a 06-72-473-430/1-es vagy a 06-30-465-2431-e (anyakönyv) telefonszámon, illetve a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; email címen lehetséges.

Jegyző: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail, illetve 06-72-473-430 telefonszámon.

Megértésüket ezúton is köszönjük!

dr. Jávorcsik Béla  jegyző                            Selmeczi György polgármester

Avarégetés

Tisztelt Nagykozáriak !

2021. január 1. napjától megszűnik az Önkormányzatoknak az a lehetősége, hogy az avar és kerti hulladék égetés szabályait rendelettel megállapítsák.

Az avar és kerti hulladék égetése TILOS lesz.

Az erre vonatkozó rendeletmódosításról intézkedem.

Tisztelettel: Selmeczi György polgármester

1. oldal / 5