Nagykozár Portál vakok és gyengénlátók számára

Nagykozár falugondnoki feladatok ellátására

Nagykozár Község Önkormányzata zártkörű*  pályázatot hirdet falugondnoki feladatok  megbízásos jogviszonyban történő ellátására 2011. június 01. - 2014. december 31. közötti időszakra.

Pályázatot  kizárólag nagykozári lakcímmel* rendelkező magánszemélyek adhatnak be.

A döntési eljárásból ki kell zárni azt, akinek  a pályázat elbírálásakor helyi adóhatóság felé mint magánszemélynek, illetve az olyan  gazdasági társaságnak, melyben 25%-ot meghaladó mértékű tulajdonnal rendelkezik, tartozása van. A pályázónak  írásban nyilatkoznia kell, melyben felhatalmazza az ajánlatkérőt, hogy a helyi adóhatóságtól az adótartozásról információt kérjen.

Megbízási díj : Bruttó 150.000 Ft.

Munkaidő : 6 óra törzsidő + 2 óra rugalmas munkaidő (akár hétvégén is)

ALKALMASSÁGI FELTÉTELEK:

  • Büntetlen előélet
  • Legalább „B” kategóriás járművezetői engedély
  • Középfokú műszaki végzettség

Előnyt jelent: Karbantartói, vagy ingatlankezelői gyakorlat

Kötelező csatolni: Rövid, szakmai életrajzot, végzettség igazolását (bizonyítvány, jogosítvány )  másolatban

Kötelező nyilatkozni : Az adótartozás ellenőrzéséről, illetve a büntetlen előéletről (a nyertes pályázónak be kell szereznie az erkölcsi bizonyítványt).

Az pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a beérkezett pályázatok  elégtelensége esetén új eljárást folytasson le. Az ajánlatokat zárt borítékban május 2.-án  15 óráig  a körjegyzőhöz kell személyesen, vagy postai úton eljuttatni. A borítékra nyomtatott betűkkel rá kell írni :”PÁLYÁZAT FALUGONDNOK”

Elbírálás várható határideje: májusi testületi ülés

A pályázatot  kérjük eredeti iratban megküldeni. Az pályázat kidolgozását és az ezzel kapcsolatos ráfordításokat nem térítjük meg akkor sem, ha nem jön létre megbízási jogviszony

Érdeklődni: dr. Szentirmayné Kiss Mária polgármesternél

Nagykozár, Kossuth u. 32. 7741 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Képviselő-testület

Kategória: Korábbi hírek