Nagykozár Portál vakok és gyengénlátók számára

A „Vállalkozási szerződés keretén belül Bogád, Romonya, Nagykozár, Kozármisleny szennyvízelvezető rendszerének komplett kivitelezési munkálatai a FIDIC piros könyv szerinti vállalkozási szerződés alapján és a KEOP-1.2.0/B/10-2010-0024 azonosító számú projekt támogatási szerződésében foglaltaknak megfelelően” című közbeszerzési eljárásban 2014. január 31-én 10.00 órakor az ajánlattételi határidő lejárt és az ajánlatok bontása megtörtént.

A közbeszerzési eljárás folyamán az ajánlati felhívás 2013. december 2-ai megjelenésétől tizenegy vállalkozás kérte ki az ajánlati dokumentációt, ebből hat vállalkozás nyújtott be ajánlatot.

Az ajánlati dokumentáció vízjogi engedélyenként részajánlati körökre bontottan jelent meg:

  1. rész: Bogád és Romonya községek szennyvízelvezetése
  2. rész: Nagykozár község szennyvízelvezetése
  3. rész: Kozármisleny város szennyvíz nyomóvezeték építése

Az első részre kettő, a második részre három vállalkozás tett ajánlatot, a harmadik részre öt vállalkozás nyújtotta be ajánlatát.

A következő két hétben az ajánlatokat a bíráló bizottság értékelni fogja, amennyiben szükséges hiánypótlásra hívja fel az ajánlattevőket. A hiánypótlások beérkezését követően a négy önkormányzat társulásának társulási tanácsa a bíráló bizottság javaslata alapján dönt a beérkezett ajánlatokról és eredményt hirdet. Amennyiben az eredményt jogorvoslat nélkül fogadják el az eljárásban résztvevők, 2014 márciusában megköthetőek a vállalkozási szerződések és még tavasszal minden településen megkezdődhetnek a munkálatok.

2014. február 6.

 Pfeffer József sk.

 BRNK ÖT Társulás elnöke

Kategória: Korábbi hírek