Nagykozár Portál vakok és gyengénlátók számára

Nagykozár Község Önkormányzata /7741, Nagykozár, Kossuth u. 32./ ajánlattételi felhívást tesz közzé a 2014. évi Falunapi rendezvényen történő  vendéglátóipari tevékenységre.

A közterület-használati díj: 40.000 Ft.

Kaució: 200.000 forint, amelyet június 25.-ig kell befizetni.

A közterület használat időtartama: 2014. július 25. 06.00 órától , 26, 27. 12. óráig. 

Ajánlattevő tudomásul veszi, hogy a rendezvényen ugyanebben a tevékenységi körben rajta kívül 1 vállalkozó kaphat közterület-használati-engedélyt.

Ajánlattevő július 25.-én saját felelősségére rendezvényt (zenés-táncos rendezvény, stb.) bonyolíthat le, amelyen szabadon állapíthatja  meg  szolgáltatások árait. A július 25.-én szervezett rendezvény biztosítása is az Ajánlattevő feladata.

Ajánlattevő tudomásul veszi, hogy a rendezvényekkel érintett területeket (sportpálya 1087, 06/2 és környéke (358, 374 hrsz.-ú területek), valamint a 301 hrsz.-ú út tisztántartásáról a sírkert végéig terjedő szakaszon 2014 július 25.-én, 26.-én és 27.-én köteles gondoskodni. Vállalja hogy amennyiben erről nem gondoskodik, a közterület-használat időtartamára az Önkormányzat napi 20.000 Ft.összegű takarítási díjat von le a kaucióból. A takarítás megfelelőségét Vidák Gyula falugazda jogosult ellenőrizni. Egy alkalommal figyelmeztetni kell a közterület-használót a nem megfelelő takarításról, erről jegyzőkönyvet kell felvenni és fényképet kell készíteni. A figyelmeztetést követő 60 perc múlva-amennyiben a takarítás nem , vagy nem megfelelően történt meg- újabb fényképfelvétel és jegyzőkönyv alapján a vállalkozó a helyszínen köteles kiegyenlíteni a napi takarítási díjat . Ennek meg nem fizetése esetén a közterület-használati engedély azonnal hatályát veszti, azonban a közterület-használati díj arányos része nem jár vissza.

Ajánlattevő tudomásul veszi, hogy a Falunapi rendezvényeken (július 26.) a fellépőknek és reprezentációs célokból az Önkormányzat ingyenes ételt és italt biztosíthat.

Ajánlattevő köteles nyilatkozni, hogy valamennyi szükséges hatósági engedéllyel rendelkezik.

Ajánlatok benyújtása: személyesen, vagy postai úton április 24. 12. óráig.

Az ajánlatokról a képviselő-testület dönt. Az ajánlatokat összességében mérlegeli a testület.

Ajánlattevő köteles benyújtani a július 26.-i árlapot/itallapot és néhány soros bemutatkozást és az elképzeléseit a megvalósításról.

Döntés : 2014. május 1.-ig

Részletekről érdeklődni: Selmeczi György képviselőnél : 06304428249

Kategória: Korábbi hírek